Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η μεγάλη μου νύχτα

Την Τρίτη 19/06/2018 στις 21:00, στον πολυχώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΛΣΟΣ", στα Χίλια Δένδρα, η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Ισπανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Θερβάντες των Αθηνών, στα πλαίσια του 9ου αφιερώματος στο Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, θα προβάλει την ταινία «Η μεγάλη μου νύχτα» του Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια, Ισπανία, 2015, Κωμωδία 93’.

Είσοδος ελεύθερη.

Υπόθεση

Ο άνεργος Χοσέ βρίσκει, στα μέσα Αυγούστου, έκτακτη δουλειά ως κομπάρσος στη μαγνητοσκόπηση ενός πρωτοχρονιάτικου τηλεοπτικού προ-γράμματος. Εκατοντάδες άνθρωποι σαν κι αυτόν βρίσκονται, επί μιάμιση βδομάδα, κλεισμένοι, μέρα νύχτα, στο στούντιο, παριστάνοντας βλακωδώς τους χαρούμενους την υποτιθέμενη παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Ο αστέρας του τραγουδιού, Αλφόνσο είναι ικανός για όλα προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η εμφάνισή του θα έχει την μεγαλύτερη δυνατή προβολή. Ο ανταγωνιστής του ο νεαρός λατίνος τραγουδιστής Αντάν, πέφτει θύμα κάποιων νεαρών θαυμαστριών του, που θέλουν να τον εκβιάσουν, αλλά κανείς δεν ξέρει ότι η ζωή του Αλφόνσο είναι σε κίνδυνο. Υπάρχει θέση για τον έρωτα μέσα σ’ αυτό το ανεξέλεγκτο χάος;

Διαφημιστικό (αγγλικοί υπότιτλοι)

https://www.youtube.com/watch?v=QOTbJk3A1_I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου